Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snij de ganzenborstfilet op een vleessnijmachine in flinterdunne plakken. Snij hier vervolgens met een koksmes dunne reepjes van
Doe in een kommetje en dek af met plasticfolie om uitdrogen te voorkomen
Pluk de honnycress en zet apart onder een nat stuk keukenpapier
voor de soep
Pluk de honnycress en zet apart onder een nat stuk keukenpapier
Hak de teen knoflook klein
Verhit een barbecue en plaats tussen de kolen een dikke gietijzeren pan of dutch oven
Sauteer de uien en knoflook in de heet geworden olijfolie tot deze glazig zijn. Voeg de knolselderij en pastinaakblokjes toe en roer om
Voeg de kruiden toe en giet af met de kippenbouillon
Breng het geheel aan de kook en laat doorkoken totdat de pastinaak en knolselderij goed gaar zijn
Verwijder de tijm en laurierblaadjes en pureer de soep met een staafmixer
Verminder de hitte van de barbecue (verwijder een aantal kooltjes of plaats de pan wat hoger door middel van een rooster of driepoot) en voeg de koksroom toe