Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak het brooddeeg conform de methode vermeld op de verpakking
Spies de frankfurters op het einde van een spies en laat de spies aan de bovenzijde iets uitsteken
Neem een bolletje van het brooddeeg ten grote van een mandarijn. Rol deze uit tot een lange sliert
Maak het uiteinde van de sliert vast aan de onderzijde van de hot dog en de spies, draai de sliert brooddeeg om de hotdog naar boven toe in een spiraalvorm en maak het uiteinde van de sliert deeg vast aan het puntje van de spies
Vlak voor het bakken het brooddeeg ietwat nat maken
Om te bakken houdt je de spiesen boven het houtvuur totdat het brooddeeg goudbruin en knapperig is en de worsten warm zijn
Serveren met ketchup, mosterd of ander garnituur naar keuze