Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
De knoflooktenen met peper, zout en scheutje olijfolie in aluminiumfolie wikkelen
De ongeschilde witte uien en het knoflooktenen pakketje op de grill plaatsen en deze roosteren totdat de uien zwart geblakerd en zacht van binnen zijn en de knoflooktenen zacht zijn geworden
Uien uit de schil persen in een blenderbeker en samen met de zachte knoflooktenen en de koksroom pureren in de blender
Op smaak brengen met witte peper en zout en opzij zetten
De Frisée sla plukken (gebruik alleen de gelere binnenste blaadjes, de buitenste groenere blaadjes zijn een stuk bitterder) en wassen. Vlak voor gebruik op smaak brengen met Hellman’s shallot red onion vinaigrette
De wildzwijn coppa in flinterdunne plakjes snijden op de vleessnijmachine, daarna julliene reepjes snijden en tot gebruik afdekken met huishoudfolie om uitdroging te voorkomen
Zuurkool in een vergiet goed uit laten lekken
De Hellman’s honey mustard sandwich saus overgieten in een knijpflesje
Het halve bosje bieslook zeer fijn hakken
BBQ zeer heet opstoken (circa 250 graden celcius) en pizzasteen plaatsen
De flamkuchen bodems bestrijken met de gepofte uien puree
De uitgelekte zuurkool over de flammkuchen in een dun laagje verdelen
Met de pizzaschep de flamkuchen op de pizzasteen plaatsen en de bbq deksel sluiten. Bak de flammkuchen tot de rand bruin en knapperig is
De flammkuchen met de pizzaschep van de barbecue halen en op een houten serveerplank plaatsen. De grote flammkuchen in gelijke stukken snijden met een koksmes (bijvoorbeeld 1 x door de lengte in de midden delen en vervolgens reepjes van circa 4 cm snijden)
De flammkuchen met de pizzaschep van de barbecue alen en op een houten serveerplank plaatsen. De grote flammkuchen in gelijke stukken snijden met een koksmes (bijvoorbeeld 1 x door de lengte in de midden delen en vervolgens reepjes van circa 4 cm snijden)