Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng van te voren de suiker, honing, roomboter, kaneel, nootmuskaat, kruidnagel en zout in een mengkom tot een emulsie en zet apart tot je het weer nodig hebt
Voor terrassetting kan de gietijzeren pan boven het vuur gehangen worden, laat de boter smelten, voeg de rum toe en vul de pan aan met kokend water (circa 1 liter)
Voeg de stokjes kaneel, steranijs en sinaasappel toe
Met de soeplepel uitscheppen en serveren in een mok