Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Vet 4 vierkante bakvormen goed in met boter en plaats deze op een bakplaat.
Doe de zoete-aardappelpartjes in een kom en schenk hier een deel van het eimengsel overheen. Doe ook de prei in een kom en giet hier de rest van het mengsel overheen. Schep de groenten goed om.
Snijd de kaas in kleine blokjes.
Bouw de taartjes in laagjes op. Gebruik om en om zoete aardappel, prei en gorgonzola. Strooi op elk laag een beetje zout en grofgemalen peper. Schuif de bakplaat in de oven en laat de taartjes in ca. 35 minuten gaar bakken.
Hak de hazelnoten grof
Verdeel de hazelnoten over de taartjes.
alveer de mini-pomodori en klop een dressing van de olie, dragon, azijn en suiker. Breng op smaak met peper en zout en roer de hazelnoten en dragon erdoor.
Schep om met de tomaatjes.
Haal de aardappeltaartjes uit de oven en verwijder de bakvormen. Plaats deze op bordjes en schep de tomatensalade ernaastuks
Opmaak tip Garneer met takjes dragon en voeg enkele plukjes veldsla toe.
Ingrediënten
2 eieren
125 g mascarpone
50 g boter
2 zoete aardappels, in dunne plakjesgesneden met een mandoline