Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Leg de pinda’s op een bakblik, rooster ze goudbruin en laat ze afkoelen.
Verkruimel de meringue.
Klop het bier met de poedersuiker en het ei los.
Haal de sneetjes brioche door de mengsel.
Verhit de boter in een koekenpan en bak op matig vuur de sneetjes brood bruin en knapperig.
Schil ondertussen de peer, verwijder het klokhuis en snij in lange plakken. Bestrijk de plakken met een beetje citroensap tegen het verkleuren.
Klop de appelsap met de lecithine schuimig met behulp van een staafmixer.
Opmaak tip Leg op elk bord een wentelteefje en verdeel de peerplakjes erover. Strooi de pinda's en het meringuekruim om de wentelteefjes en schep de appelschuim erop.