Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm het kookvocht met de agar en breng op smaak met zout en eventueel wat gemalen peper.
Laat het vocht 3 minuten pruttelen en giet over de, in stukken gesneden, gare wortel. Laat volledig afkoelen en draai vervolgens in de blender tot een gladde crème.
Voeg nog een klein beetje xanthaangom toe, zodat een mooie emulsie ontstaat.
Ingrediënten
500 g gegaarde wortel (gekookt in gezouten water met sinaasappelsap en venkelzaad)