Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Voor de currypasta: maal de peper, sjalotjes, knoflook, gember, kurkuma, koriandersteeltjes, gemalen koriander en kerrie madras in een keukenmachine. Voeg een beetje water toe tot het een smeuïge pasta is.
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak de inktvisjes snel. Schep uit de pan.
Roerbak de currypasta in nog 2 eetlepels olie in dezelfde wok tot het net lichtbruin is.
Breng de kokosmelk en bouillon in een soeppan aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met de vissaus en palmsuiker.
Zet het vuur uit en schep de inktvis erbij. 6. Kook ondertussen de noedels in een aparte pan.
Opmaak tip Schep de soep in kommen en voeg de noedels en verschillende groenten toe. Garneer met een partje limoen.