Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de sushi su met de lactaat tot deze volledig is opgelostuks
Schil de bietjes en snijd er met behulp van de spiraalsnijder krullen van.
Doe de bietjes in afzonderlijke bakjes en giet er het warme vocht op.
Dek eventueel af met een bordje, zodat de krullen goed onderstaan en laat ongeveer 6 uur marineren. De bietjes krullen nog mooier op en blijven stevig en krokant.
Laat goed uitlekken en meng de krullen luchtig door elkaar als kleurrijke garnering.