Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de melk met de agar tot tegen het kookpunt, snijd de kaas in fijne blokjes en los op in de hete melk.
Warm nog even goed door en giet nu direct in een ronde siliconen vorm en plaats enkele uren in de vriezer.
Snijd in punten, zodat je echt een punt kaas hebt en rasp dit aan tafel over het gerecht met behulp van een microplane of andere scherpe rasp.
Opmaak tip Rasp zachte kaas aan tafel met deze methode, eventueel door vooraf specerijen in de melk te laten trekken alvorens de kaas er in op te lossen.