Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Weeg de lecithine nauwkeurig af met behulp van de grammenweegschaal en voeg toe aan het appelsap met de walnootolie in een kom.
Monteer de substantie met een staafmixer met plat mesje door deze pulserend net onder het oppervlak van het vocht te bewegen.
Langzaam ontstaat er een massa die steeds schuimiger wordt. Ga door tot het enorm in volume is toegenomen.
Laat enkele minuten staan, zodat het schuim zich stabiliseert. Hoe groter het oppervlak, hoe gemakkelijker er schuim ontstaat. Neem daarom een zo groot mogelijke kom of een diepe gastronormbak.
Opmaak tip Dit schuim vormt een mooi component bij een voorgerecht met structuren van appel, noten en geitenkaas of als onderdeel van een (zoet) kaasgerechtje.