Dulce Tapas

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Breek 3 verschillende Breekkoeken in grote stukken en serveer in een grote wekpot.
  2. Vul kleine schaaltjes met de gekozen dips, bijvoorbeeld Yoghurt, Natur’Mousse, Chocolademousse, IJs en slagroom.
  3. Zet op een mooi plateau in het midden van de tafel, zodat je gasten samen kunnen dippen en delen.
  4. Wil je er een show van maken, zet dan een extra schaaltje (bestand tegen kou) op het plateau en vul met droogijs.
  5. Leg er voor de veiligheid een laagje steentjes op en blus net voor het serveren af met een aromatische thee voor een dampend effect.

Ingrediënten

  • 1 stuks Didess breekkoeken (assorti van amandel, chocolade en peperkoek)
  • 1 bol vanille ijs
  • 30 ml Natur’Mousse mango, passie of framboos
  • 50 ml chocolade mousse
  • 50 ml yoghurt
  • 50 ml slagroom (lobbig geklopt)
  • 2 blokjes droogijs

Publicatie datum: 15 maart 2015