Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Frituur de Didess Kroepoek Rozenwater enkele seconden op 180°C en laat uitlekken. Je hebt er 1 nodig per dessert.
Spuit met een spuitzak Griekse yoghurt op de bodem van de weckpot.
Verkruimel 2 à3 stuks Didess meringue natuur op de yoghurt
Schep 1 flinke bol vanille-ijs en dresseer op de yoghurt.
Spuit er een flinke toef Natur’Mousse framboos naastuks
Leg enkele stuks rood fruit naar keuze in de weckpot.
Strooi 1 eetlepel frambozensuiker met knetterparels op het ijs.
Decoreer met de afgebakken Didess kroepoek rozenwater en werk af met enkele takjes Atsina Cress.
Plaats de wekpot in een diepe, ronde, temperatuurbestendige schaal. Strooi korrels droogijs in de schaal rondom de weckpot. Strooi voor de veiligheid kleine steentjes op het droogijs.
Giet vlak voor het opdienen heet water of aromatische thee in de schaal, voor een spectaculair rookeffect aan tafel.
Ingrediënten
20 ml Griekse yoghurt
1 stuks Didess meringue natuur
1 bol vanille-ijs
20 ml Natur’Mousse framboos
verse frambozen / aardbeien / bessen / bramen naar keuze