Panna cotta trio

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
20

Bereidingswijze

Voor de panna cotta met ananas

  1. Smelt de panna cotta en vermeng met de kokosmelk.
  2. Portioneer in de glaasjes en reserveer in de koeling gedurende 2 uur.
  3. Snijd de ananas in gelijke blokjes en plaats op de opgesteven panna cotta.
  4. Werk het glaasje verder af met de kokosklapper en limoen cress.

Voor de panna cotta met rood fruit

  1. Smelt de panna cotta en vermeng met de kokosmelk.
  2. Portioneer in de glaasjes en reserveer in de koeling gedurende 2 uur.
  3. Snijd het fruit en plaats op de opgesteven panna cotta.

Voor de panna cotta met boerenjongens

  1. Smelt de panna cotta en vermeng met de yoghurt.
  2. Portioneer in de glaasjes en reserveer in de koeling gedurende 2 uur.
  3. Werk af met de boeren jongen en- meisjes.

Ingrediënten

Voor de panna cotta met ananas

  • 1l Debic Panna Cotta
  • 200 ml kokosmelk
  • ½ stuk ananas
  • 100 gr kokosklapper
  • 1 bakje limoencress

Voor de panna cotta met rood fruit

  • 1l Debic Panna Cotta
  • 200 ml yoghurt
  • 1 bakje bramen
  • 1 bakje frambozen
  • 1 bakje blauwe bessen

Voor de panna cotta met boerenjongens

  • 1l Debic Panna Cotta
  • 200 ml yoghurt
  • Boeren jongen en- meisjes

Publicatie datum: 15 april 2015