Ceviche van zeebaars en verse kruiden

Gang
Voorgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd de vis in blokjes.
  2. Doe de visblokjes in een kom en voeg de paprika en venkel toe. Dek af en bewaar koel tot gebruik.
  3. Maak een dressing van het sap en de rasp van 2 limoenen met het zout, de rode peper en rode ui.
  4. Giet de limoendressing bij de vis en roer snel om.
  5. Verdeel de ceviche over 4 bordjes.
  6. Halveer de overgebleven 2 limoenen en leg op elk bord een stuk.
  7. Bestrooi met blaadjes munt, koriander en borage cress en serveer.

Ingrediënten

  • 400 g zeebaarsfilet zonder vel
  • 1 gele paprika, in reepjes
  • 1 baby-venkelknol, dun geschaafd
  • 4 limoenen, schoongeboend
  • ½ tl zeezout
  • 1 rode peper, in ringen
  • 1 rode ui, in ringen
  • 4 takjes verse munt
  • 4 takjes verse koriander
  • 1 bakje borage cress

Publicatie datum: 15 juni 2015