Classic Angus burger

Gang
Tussengerecht Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Kook de rijstazijn samen met de suiker en laat het afkoelen.
  2. Snijd de rode kool dun en marineer deze in de helft van het zoet zuur gedurende 12 uur.
  3. Snijd de augurken in plakjes en de bieslook fijn.
  4. Grill de hamburgers en vervolgens de broodjes.
  5. Verdeel de aardappelsalade op het broodje en bestrooi met de fijngesneden bieslook.
  6. Plaats daarop de hamburger en beleg deze met de plakjes augurk.
  7. Spuit met behulp van een spuitflesje hierop de pittige paprikasaus en leg daarop de plak cheddar.
  8. Zet het geheel even onder de salamander zodat de kaas iets smelt.
  9. Maak de hamburger af met de zoet zure rode kool en plaats het kapje erop.

Ingrediënten

  • 75 g rijstazijn
  • 50 g suiker
  • ¼ st rode kool
  • 10 st augurken
  • 20 g bieslook
  • 10 st The Frozen butcher Angus burgers
  • 10 st hamburger broodje
  • 500 g aardappelsalade
  • 200 g Hellmann’s Sandwich Sauce Spicy Red Bell Pepper
  • 10 plak cheddar kaas

Publicatie datum: 15 juni 2015