Flammkuchen Surinaamse roti

Gang
Tussengerecht Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Roer de kerriepuree even door de roomkaas tot deze lekker smeuïg is.
  2. Smeer met behulp van een klein paletmes de roomkaas gelijkmatig op de flammkuchen.
  3. Zorg dat je de rand tot 1 cm niet insmeert met de roomkaas.
  4. Verdeel het kippenvlees samen met de haricots verts, aardappel en paprika op de roomkaas.
  5. Verwarm de combi steamer met een bakplaatje erin voor op 285°C zonder stoom.
  6. Bak de flammkuchen op het voorverwarmde bakplaatje in ca. 4 minuten krokant.
  7. Haal de flammkuchen uit de oven en bestrooi met lente ui en maak af met de chilipeper en de koriander.

Ingrediënten

  • 10 g Knorr Specerijen puree Kerrie
  • 350 g Hellmann’s Sandwich Delight Roomkaas
  • 10 st Flammkuchen, Gusto Palatino, Petit Ovaal (26x18)
  • 350 g pulled chicken
  • 100 g haricots verts, gesneden/geblancheerd
  • 100 g aardappelblokjes, gekookte
  • 100 g rode paprika, brunoise
  • 2 st lente ui, fijgesneden
  • 1 st rode Chili peper, fijngesneden
  • 10 tak koriander

Publicatie datum: 15 juni 2015