Hotdog Pepper

Gang
Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Verwarm de rookworsten in de verpakking.
  2. Haal de rookworsten uit de verpakking, smeer ze in met wat olie, tuinkruiden en kruid ze met zwarte peper.
  3. Grill de rookworsten op de grill of barbecue.
  4. Meng de yoghurt samen met 5 gram koriander, munt en de xanthaangom in de blender.
  5. Maak de rode ui schoon en snijd deze vervolgens fijn.
  6. Halveer de tomaten en verwijder het zaad en snijd de tomaten in stukjes.
  7. Snijd de lente ui in ringetjes en de rode Chilipeper fijn.
  8. Snijd de rest van de koriander en meng deze met de ui, tomaat, Chili peper en de vinaigrette.
  9. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en spuit hierin de “guacamole” en de gegrilde rookworstuks
  10. Schep de “pico de gallo” (tomatensalsa) erop en serveer met de yoghurt kruidensaus.

Ingrediënten

  • 10 st Unox Rookworst Professioneel
  • olie
  • 15 g Knorr Primerba Tuinkruiden
  • zwarte peper
  • 1 dl Calvé yoghurt dressing
  • 15 g koriander
  • 2 g muntblaadjes
  • 1 g xanthaan gom
  • 1 dl Hellmann’s Jalapeno Ginger Vinaigrette
  • 1 st rode ui
  • 8 st tomaten
  • 3 st lente ui
  • ½ st rode chili peper
  • 10 st punt broodjes
  • 500 g guacamole

Publicatie datum: 15 juni 2015