Hotdog Snoopy

Gang
Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Maak de uien schoon en snijd ze in halve ringen.
  2. Zet de uienringen aan in wat Phase en kruid ze met zout en peper.
  3. Blus het geheel af met de balsamico vinaigrette en stoof ze gedurende ca. 20 minuten.
  4. Bak de rookworsten rustig in weinig Phase om en om.
  5. Verwarm de zuurkool en snijd de augurk in brunoise.
  6. Doe de piccalilly samen met mayonaise in de blender en pureer het geheel.
  7. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de zuurkool en daarop de rookworstuks
  8. Maak de hotdog af met de gekarameliseerde uitjes, augurk en de piccalilly mayonaise.

Ingrediënten

  • 2 st witte uien
  • Phase with Naturel Butter Flavour
  • 0,5 dl Hellmann’s Balsamico vinaigrette
  • 10 st Unox Rookworst Professioneel
  • 500 g zuurkool, gekookte
  • 3 st augurken
  • piccalilly
  • 100 g Hellmann’s Real Mayonaise
  • 10 st puntbroodjes

Publicatie datum: 15 juni 2015