Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Rooster de paprika’s tot ze zwartgeblakerd zijn. Leg ze vervolgens 5 minuten in koud water.
Ontvel de paprika’s en snijd ze in repen.
Schil de uien en snijd ze in dikke ringen van ca. 1,5 cm.
Smelt de boter met een scheut olijfolie en voeg de uien met de lichtbruine suiker toe. Bak 5 minuten op matig vuur.
Voeg de azijn toe, zet het vuur laag en smoor de uien ca. 30 minuten. Schenk af en toe een scheutje water in de pan zodat de uien niet aanbakken.
Verwarm ondertussen de stukken ciabatta.
Verhit een grillpan en wrijf de hamburgers in met gemalen peper en olijfolie. Grill de hamburgers gaar.
Haal de burgers uit de pan en blus de pan af met het vleesfond. Laat 1 minuut koken en schenk in een sauspannetje met de mosterd. Roer goed door en laat vervolgens 3 minuten inkoken.
Snijd de ciabattastukken open en besmeer met mayonaise.
Beleg elk broodje met een plukje landkers, een hamburger en wat paprikarepen.