Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de tomatenketchup en harissa en verdeel over 4 bakjes.
Rooster de paprika’s tot ze zwartgeblakerd zijn. Leg ze vervolgens 5 minuten in koud water.
Ontvel de paprika’s en snijd ze in stukjes.
Snijd de aubergine overdwars in dunne plakjes en bestrijk ze met wat olijfolie. Rooster ze op een grillplaat.
Doe paprika en aubergine in een kom. Hak de koriander en knoflook fijn en meng met de komijn, wijnazijn, het paprikapoeder en 4 eetlepels olijfolie.
Schep de helft van de dressing door de auberginesalade en bestrijk de lamsburgers met de andere helft. Verwarm de pitabroodjes in de oven en houd ze warm.
Rooster de hamburgers op een grill en serveer ze in de pitabroodjes met de auberginesalade, veldsla en de yoghurt en harissaketchup.