• Ruim assortiment en aanbiedingen
  • Volop inspiratie en oplossingen
  • Altijd een vestiging in de buurt

Pittige haringcrostini

4 personen Hapje

Bereidingswijze

  1. Meng de peterselie, knoflook en olie en bestrijk de sneetjes brood aan beide kanten met het mengel.
  2. Rooster de sneetjes brood op een bakplaat onder de grill goudbruin aan beide kanten. Laat ze afkoelen.
  3. Snijd de haringen in stukjes. Hak de waterkersblaadjes, peper en bosuien fijn en meng door de in stukjes gesneden haring.
  4. Schep om met de rest van de kruidenolie en beleg de crostini.

Ingrediënten

  • 15 g verse peterselie, fijngehakt
  • 50 ml olijfolie
  • 1 klein teentje knoflook, uitgeperst
  • ½ stokbrood in 12 sneetjes
  • 3 haringen
  • 25 g waterkers, blaadjes van de grovere steeltjes geplukt
  • 1 groene peper, zaadlijsten verwijderd
  • 2 bosuien