Pulled Pork Beijing

Gang
Tussengerecht Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Kook een halve liter panggang saus zoals aangegeven op de verpakking.
  2. Snijd de radijs in fijne julienne en de lente ui in ringetjes.
  3. Verwarm de pulled pork in de oven.
  4. Snijd de broodjes vanaf de bovenkant in en verdeel de atjar samen met de pulled pork.
  5. Verdeel de saus over de broodjes.
  6. Maak de pulled pork af met de radijs, lente ui, koriander en het sesamzaad.

Ingrediënten

  • 100 g Knorr Panggang Saus
  • 700 g pulled pork
  • 10 st radijs
  • 4 st lente ui
  • 10 st puntbroodjes
  • 500 g Conimex Atjar Tjampoer
  • 10 g koriander
  • 2 g zwart sesamzaad

Publicatie datum: 15 juni 2015