Tortilla met pittige watermeloensalsa

Gang
Tussengerecht Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Maak de kropsla schoon en snijd de watermeloen in brunoise.
  2. Halveer de tomaten, verwijder het zaad en snijd ze in stukjes.
  3. Maak de avocado’s schoon en snijd ze in stukjes.
  4. Pel de rode ui schoon en snijd deze vervolgens fijn.
  5. Snijd de rode chilipeper in ringetjes.
  6. Meng de gesneden ingrediënten samen met de witte bonen, passiefruit vinaigrette en het sap van de limoen.
  7. Pluk de koriander en maak de granaatappel schoon.
  8. Bak de tortilla’s in een droge koekenpan en leg ze vervolgens op de bordjes.
  9. Beleg de tortilla’s met de kropsla en schep hierin de watermeloen salade.
  10. Garneer met de granaatappel en de koriander en wat zwarte peper.

Ingrediënten

  • 1 st krop sla
  • 1/8 st watermeloen
  • 4 st tomaten
  • 3 st avocado
  • 1 st rode ui
  • 1 st rode chili peper
  • 350 g witte bonen, gekookte
  • 1,5 dl Hellmann’s Passion Fruit Vinaigrette
  • 1 st limoen
  • 10 tak koriander
  • ½ st granaatappel
  • zwarte peper
  • 10 st tortilla, kleine

Publicatie datum: 15 juni 2015