Caribische pompoensoep

Gang
Tussengerecht Lunchgerecht Hoofdgerecht
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Roer de pompoen-crèmesoep, de curry- en serehpasta en santen goed door 1 liter water, breng aan de kook en laat 5 minuten zachtjes doorkoken.
  2. Bak ondertussen de gamba’s en de inktvisringen en voeg deze met de mie en het li-moensap toe aan de soep.
  3. Schep in kommen en bestrooi met de peultjes, taugé en gefruite uitjes.

Ingrediënten

  • 115 g Knorr Professional Pompoen Crèmesoep
  • 1 el panang currypasta
  • 1 tl sereh pasta
  • 50 g santen (stukje)
  • 200 g gamba’s, schoongemaakt
  • 200 g inktvisringen, schoongemaakt
  • 60 ml zonnebloemolie
  • 125 g dunne eiermie, gekookt
  • 100 g peultjes, gekookt & gehalveerd
  • 50 g taugé
  • sap van 1 limoen
  • 50 g gefruite uitjes

Publicatie datum: 15 september 2015