Croque madame gerookte eend

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Snijd elk broodje overlangs in 3 sneetjes.
  2. Beleg 8 sneetjes met de vijgenchutney, geitenkaas en eendenborstplakjes.
  3. Leg voor elke tosti 2 belegde sneetjes brioche op elkaar en dek af met het onbelegde sneetje.
  4. Smeer beide kanten van de tosti met roomboter in en bak ze op matig vuur in een koekenpan tot de kaas smelt en de tosti’s bruin zijn.
  5. Bak ondertussen in een tweede pan spiegeleitjes van de kwarteleitjes en plaats deze op de tosti.

Ingrediënten

  • 4 brioche broodjes (afbak)
  • 2 el vijgenchutney
  • 4 plakken jonge Hollandse geitenkaas
  • 1 gerookte eendenborst, in hele dunne plakjes
  • 50 g roomboter
  • 4 kwarteleitjes

Publicatie datum: 15 oktober 2015