Flammkuchen met vijgen en rauwe ham

Gang
Amuse Lunchgerecht Voorgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Bestrijk de flammkuchenbodem met 75 g crème fraîche en beleg met enkele plakjes verse vijg (gesneden van 2 à3 vijgen) en daaroverheen 3 plakjes rauwe ham.
  2. Plaats enkele minuten in het midden van de voorverwarmde oven (250°C) tot de flammkuchen goudbruine bubbels krijgt.
  3. Garneer met wat blaadjes lamsoor en 1 el granaatappelpitjes en maal er verse peper overheen.
  4. Serveer direct.

Ingrediënten

  • 1 flammkuchen bodem
  • 75 gram crème fraîche
  • 2 à3 vijgen
  • 3 plakjes rauwe ham
  • een paar blaadjes lamsoor
  • granaatappelpitjes
  • verse peper

Publicatie datum: 15 november 2015