Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de geschilde en gewassen knolselderij in flinke parten en schaaf de parten in dunne plakjes.
Frituur (ca. 170°C ) de plakjes knolselderij in porties in ca. 4 minuten lichtbruin en krokant. Haal tijdens het frituren de plakjes met behulp van een schuimspaan los van elkaar.
Neem de knolselderijchips uit de frituurpan en laat uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de knolselderijchips vlak voor het serveren met zout.
Leg de opengesneden halve broodjes met de snijkant even op de grillplaat.
Gril de burgers.
Smoor de uiringen in wat boter of olie.
Bestrijk de plakken eekhoorntjesbrood met olijfolie en gril beide kanten.
Beleg de bollen met sla, Wagyu-burger, eekhoorntjesbrood, ui, knolselderijchips en zelfgemaakte ketchup.