Mojito spoom

Gang
Tussengerecht Drank
Aantal Personen
6

Bereidingswijze

  1. Halveer de limoenen en pers ze uit. Voeg de fijngesneden munt, suikersiroop en het water aan het sap toe.
  2. Schraap al het vruchtvlees uit de gehalveerde limoenen en plaats ze minimaal 3 uur in de vriezer.
  3. Zeef de limoen-munt-suikersiroop en draai van het sap sorbetijs met de ijsmachine.
  4. Vul de limoenhelften met bolletjes sorbetijs en zet in de vriezer tot vlak voor het serveren.
  5. Serveer op een laagje scherfijs, met enkele blaadjes munt en druppel een klein beetje Bacardi op het ijs.

Ingrediënten

  • 6 limoenen
  • 6 blaadjes munt
  • 20 ml suikersiroop
  • 50 ml water
  • Bacardi rum
  • 1/2 zak scherfijs

Publicatie datum: 15 november 2015