Gegrilde biefstuk met salade

Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Breng een grote pan met water aan de kook en kook de sperziebonen en bimi beetgaar. Giet af en spoel koud.
  2. Bestrooi de ossenhaas met peper en zout en bestrijk met 2 eetlepels olijfolie.
  3. Roer de rest van de olie, het sjalotje en het limoensap en -rasp door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en schep om met de bonen en bimi.
  4. Leg op een schaal en bestrooi met de kokos.
  5. Snijd de ossenhaas in plakjes en leg ze op de groenten.

Ingrediënten

  • 150 g sperziebonen, schoongemaakt
  • 150 g bimi
  • 50 g verse kokos, geraspt
  • 250 g ossenhaas of biefstuk (natuurvlees)
  • 5 el olijfolie
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 limoen, rasp en sap

Publicatie datum: 15 december 2015