Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit de cantharellen met de sjalotten en knoflook. Breng op smaak met vijfkruidenpoeder, peper en zout. Laat afkoelen en voeg de fijngehakte peterselie toe.
Leg als eerst de geblancheerde spitskool op plasticfolie.
Leg hierop de geblancheerde gele en oranje peen.
Leg de duxelles van cantharellen in een smalle strook op de peen en rol de springroll strak op. Maak de rol maximaal 3 centimeter dik.
Laat het geheel afkoelen. Verwijder het plastic en rol de springroll in een rijstvel. Snijd 1 kant recht af en de andere kant schuin.
Leg 3 springrolls in een diep bord en serveer met hete bouillon.
Ingrediënten
500 gram Cantharellen Jaune, fijngehakt
100 gram sjalotten, fijngehakt
2 teentjes knoflook, fijngehakt
20 gram peterselie, fijngehakt
100 gram spitskoolbladeren, geblancheerd
50 gram gele peen, geblancheerd in plakken van 1 mm in de lengte
50 gram oranje peen, geblancheerd in plakken van 1 mm in de lengte