Boontjes tempura

Gang
Hoofdgerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verhit een frituurpan met plantaardige olie tot 180°C.
  2. Bereid 200 g tempurameel volgens de aanwijzingen op de verpakking met ijswater.
  3. Haal 100 g peulen, 100 g sperziebonen, 4 gehalveerde groene asperges en 4 gehalveerde snijbonen door het beslag en frituur ze in kleine hoeveelheden tot ze goudbruin zijn. Laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Serveer ze met een cupje Japanse mayonaise en bestrooi eventueel met zwart sesamzaad.

Opmaak tip Bestrooi met zwart sesamzaad

Ingrediënten

  • 200 g tempurameel
  • 100 g peulen
  • 100 g sperziebonen
  • 4 gehalveerde groene asperges
  • 4 gehalveerde snijbonen

Publicatie datum: 15 februari 2016