Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Meng de rabarber met de gemalen peper, likeur en 100 gram suiker. Laat 30 minuten marineren.
Haal de rabarber uit de marinade en verdeel op een bakblik. Dek af met aluminiumfolie en gaar 15 minuten in de oven.
Verlaag de temperatuur naar 150°C.
Maal het biscuit met 75 gram boter in de keukenmachine tot een kruimelig deeg. Vet de bakvorm in met de overige boter en druk het deeg stevig in de vorm.
Meng de kaas, eieren en vanille-essence met 100 gram suiker in de keukenmachine en giet dit op het deeg.
Bak de cake 50 minuten af en laat afkoelen.
Week de gelatine in water. Verhit de marinade, knijp de gelatine uit en los op. Laat afkoelen.
Leg de rabarber op de taart en lepel de gelei erover.