Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schenk de kippenbouillon in een pan. Leg de kipfilets, aardappel, laurier, ui en bleekselderij in de pan en breng aan de kook.
Zet het vuur zacht en laat de kip in ca. 12 minuten gaar pocheren.
Haal de kipfilet en groente uit de pan en laat afkoelen. Zeef de bouillon en vang 300 ml op in een maatbeker.
Snijd de kip in stukjes. Smelt de boter in een pan en bak de spekjes en prei voor 5 minuten.
Voeg de bloem toe en bak 1 minuut mee. Schenk de bouillon in delen al roerend erbij en gaar tot de saus dikker wordt. Doe de mosterd, crème fraiche, stukjes kip en groente in de pan. Schep in 4 ovenschaaltjes en verwarm de oven tot 200°C.
Rol het bladerdeeg uit en bedek de bovenkant van de pie af met deeg. Druk de randen goed dicht, bestrijk met ei, prik een gaatje midden in de pie en zet de pie 10 minuten in de vriezer. Schuif in de oven en bak de pie in ca. 30 minuten goudbruin en knapperig.