Chocolade trifle met hangop

Gang
Nagerecht
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Sla 125 ml slagroom stijf met 2 eetlepels suiker.
  2. Meng er 150 gram kwark door en 25 gram grofgehakte cacao nibs.
  3. Bedek de bodem van een glazen schaal met 100 gram browniekruimels en besprenkel ze met een eetlepel whisky.
  4. Schep de helft van de hangop erover en bedek met de pitjes en het sap van 2 passievruchten.
  5. Rasp er 50 gram 70%-chocolade (Callebaut) over en schep de rest van de hangop erop.
  6. Beleg met een in blokjes gesneden mango, pitjes en sap van 1 passievrucht en rasp er nog 25 gram chocolade overheen.

Tip Gebruik een ronde springvorm ca. 24 cm doorsnee

Ingrediënten

  • 125 ml slagroom
  • 2 el suiker
  • 100 g browniekruimels
  • 1 el whisky
  • 3 passievruchten (pitjes en sap)
  • 75 g 70%-chocolade (Callebaut)
  • 1 mango

Publicatie datum: 15 februari 2016