Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit de helft van de olie in een pan en bak de paddenstoelen ca. 3 minuten. Schep uit de pan, verhit de rest van de olie en roerbak de spinazie totdat het net begint slinken.
Vet de pannetjes of ovenschaaltjes in met de boter. Verdeel de spinazie en paddenstoelen over de pannetjes.
Maak kuiltjes in de groenten en breek in elk kuiltje een ei. Schenk de room om de eieren en strooi de kaas erover.
Schuif in de oven en laat de eieren in ca. 20 minuten stollen.
Ingrediënten
3 el olijfolie
150 g beukenzwammen of andere paddenstoelen, grofgesneden