Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Kook de aardappelen in de schil in ca. 10 minuten halfgaar.
Rasp de aardappelen grof en schep op een bord.
Maal het korianderzaad fijn met een vijzel en meng door de aardappelrasp.
Haal de stukjes vis door de bloem en druk de aardappelrasp om de stukjes vis.
Rijg de stukjes vis aan spiesjes en laat ze in de koelkast opstijven.
Snijd de kool in dunne reepjes, rasp de wortel en hak de bosui en dille fijn. Roer de yoghurt, mayonaise en mosterd tot een sausje. Meng alles en breng op smaak met peper en zout.
Verhit de olie in een grote koekenpan en bak de spiesjes op matig vuur rondom goudbruin.
Bereid de potato dippers volgens beschrijving op de verpakking. Serveer de spiesjes, koolsla en potato dippers met partjes citroen en grof zeezout.