Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd met een mandoline de aardappelen met schil in flinterdunne plakjes. Snijd de plakjes in reepjes en laat ze even in koud water weken om de overtollige zetmeel te verwijderen. Dep de reepjes goed droog.
Verhit de frituurolie tot 150°C en bak de aardappelreepjes ca. 4 minuten voor. Laat ze goed uitlekken en afkoelen.
Verhit de frituurolie tot 180°C en bak de mini-frietjes tot ze goudbruin en krokant zijn.
Bak vervolgens de gebloemde visjes goudbruin en knapperig. Laat alles even goed uitlekken en serveer op kleine schaaltjes met partjes limoen en grof zeezout.