Flavoured toast

Gang
Hapje
Aantal Personen
4

Bereidingswijze

  1. Verdeel de boter over 2 schaaltjes. Meng de ansjovis en kervel met de boter uit een van de schaaltjes.
  2. Schraap het merg uit de vanillestokjes en meng met de poedersuiker door de boter in het andere schaaltje.
  3. Bestrijk het maisbrood met de ansjovis-kervelboter en het suikerbrood met de vanilleboter. Bewaar wat ter garnering.
  4. Rooster de sneetjes brood onder een hete grill bruin en knapperig. Bestrijk met een extra lik smaakboter.
  5. Serveer de ansjovis-kerveltoast met gebakken tomaatjes en het suikerbroodtoast met vanilleboter met vers rood fruit.

Ingrediënten

  • 100 g roomboter
  • 2 ansjovisfilets, fijngehakt
  • bosje kervel, fijngehakt
  • 2 vanillestokjes, in de lengte opengesneden
  • 2 el poedersuiker
  • 4 sneetjes maisbrood
  • 4 sneetjes suikerbrood

Publicatie datum: 15 februari 2016