Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Bak de pancetta 3 minuten in de olie in een koekenpan. Voeg de uien toe en bak nog 3 minuten.
Klop de eieren los. Houd twee eetlepels achter. Voeg de mascarpone, pecorino en salie toe en rasp er een beetje nootmuskaat over. Meng de pancetta erdoor.
Vet de muffinvorm in en bekleed 10 holtes met de plakjes bladerdeeg. Maak van de rest van het deeg een randje. Verdeel de vulling over de vormpjes en bestrijk het deeg met het achtergehouden ei.
Bak de miniquiches 30 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat 5 minuten afkoelen en haal ze uit de vorm.