Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verhit een grillplaat op hoog vuur. Smeer de aubergineplakken in met 2 eetlepels olie en bestrooi ze met peper en zout. Gril de aubergine 4 minuten en keer halverwege.
Fruit de ui met het mosterdzaad 3 minuten in 1 eetlepel olie en voeg de tomaten, saffraan en suiker toe. Bak alles 3 minuten op matig vuur en breng op smaak met peper en zout.
Meng het gehakt met de kerrie en 5 gram zout. Kneed goed door en vorm er 4 grote hamburgers van. Smeer de burgers in met 1 eetlepel olie. Bak ze 5 minuten op de hete grillplaat en keer ze halverwege.
Snijd het brood in 4 gelijke stukken en halveer horizontaal. Rooster de snijvlakken kort op de grill.
Beleg de broodjes achtereenvolgens met mangochutney, sla, burger, aubergine, tomatenrelish en uiringen.