Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Schep de plakjes eend om met de gember en 1 eetlepel hoisinsaus.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin de ui en de knoflook 3 minuten. Voeg de paksoi toe en bak een paar minuten mee. Schep de eend er door en laat afkoelen.
Smelt de boter in een steelpan en meng er de sesamolie door.
Smeer een vel filodeeg in met de gesmolten boter. Leg een beetje van de vulling op het deeg (onderin in het midden). Vouw beide zijkanten over de vulling en rol dan op als een sigaar. Herhaal met de rest van het deeg en de vulling.
Leg de rolletjes naast elkaar op een bakplaat bekleed met bakpapier en bak ze in 25 minuten goudbruin in de oven.
Meng de rest van de hoisinsaus met de ketchup als dipsaus.