Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Fruit de ui en knoflook 3 minuten in de olie. Voeg gehakt en korianderzaad toe en bak 3 minuten mee. Laat afkoelen.
Rasp de courgette en de aubergine op een grove rasp en schep om met gehakt, couscous, kappertjes, feta, eieren, peterselie en dille. Breng op smaak met peper en zout.
Smelt de boter in een steelpan en vet de springvorm er mee in. Vet er ook 2 vellen filodeeg mee in en leg ze op elkaar in de vorm. Laat het overtollige deeg over de rand hangen. Verdeel 1/4 van de vulling over de bodem.
Smeer nog 2 vellen deeg in met boter en leg ze op de vulling. Ga zo door en sluit af met de laatste 2 vellen. Vouw al het overhangende deeg over de bovenkant. Smeer in met boter en bak de pastei 40 minuten in de oven.