Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Verwarm de oven voor op 200°C en vet de muffinvormpjes in met boter.
Meng de bloem, het bakmeel, mosterdpoeder en zout in een kom.
Klop de eieren los, maak een kuiltje in het meelmengsel en roer het ei erdoor. Roer de melk er vervolgens in delen door tot er een glad, dik beslag ontstaat. Schenk dit in een maatbeker.
Giet elke muffinvorm halfvol met beslag.
Verdeel de stukjes worst, repen bacon, takjes rozemarijn en tomaatjes over de muffinvormen. Schenk de rest van het beslag erover en schuif in de oven.
Bak ca. 20 minuten tot het beslag gaar is. Serveer warm.