Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd boven een kom met een scherp kartelmes voorzichtig het kopje van de eieren (of gebruik hiervoor een eiertikker). Laat ze leeglopen in de kom. Spoel de eierschalen schoon en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier.
Klop de eieren los en meng met de slagroom, tapenade en olie.
Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak het eiermengsel op matig vuur tot roerei.
Meng de dragon en de helft van de bieslook erdoor en vul de eierschalen met het roerei. Bestrooi met de rest van de bieslook.