Truffelroerei

Gang
Hapje
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Snijd boven een kom met een scherp kartelmes voorzichtig het kopje van de eieren (of gebruik hiervoor een eiertikker). Laat ze leeglopen in de kom. Spoel de eierschalen schoon en laat ze omgekeerd uitlekken op keukenpapier.
  2. Klop de eieren los en meng met de slagroom, tapenade en olie.
  3. Verhit de boter in een ruime koekenpan en bak het eiermengsel op matig vuur tot roerei.
  4. Meng de dragon en de helft van de bieslook erdoor en vul de eierschalen met het roerei. Bestrooi met de rest van de bieslook.

Ingrediënten

  • 10 eieren
  • 1 dl slagroom
  • 2 el zwartetruffeltapenade
  • 1 el truffelolie
  • 1 el boter
  • 1 el verse dragon (fijngehakt)
  • 2 el bieslook (fijngehakt)

Publicatie datum: 15 februari 2016