Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd het vanillestokje over de lengte doormidden en verwijder het merg.
Roer het merg door 100 gram van de suiker en verwarm samen met de room, melk, vanillesuiker, kaneelstok, vanillepeulen en 1 theelepel gemalen kaneel in een steelpan. Laat 15 minuten trekken, roer af en toe.
Verwijder het kaneelstokje en laat 5 minuten afkoelen.
Klop de eieren los en meng ze met de kaneelmelk.
Week de sneetjes krentenbrood in het beslag.
Smelt een beetje van de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes bruin en gaar.
Bestrooi de sneetjes brood met de rest van de suiker en karamelliseer met een gasbrander (crème-brûléebrander).
Serveer met hibiscusjam en zure room. Bestrooi met de rest van de kaneel.