Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Snijd de zalmfilet in 4 lange banen. Smeer de zalmfilet in met 4 theelepels miso, besprenkel met het yuzusap en laat enkele uren marineren.
Verwarm een grillpan tot deze zeer heet is en rooster de zalm op het vel, draai om en rooster kort aan alle kanten. Neem meteen uit de pan, haal het velletje los en laat dit verder krokant roosteren in de droge grillpan.
Snijd de zalmfilet in kleine blokjes. Blancheer de groene asperges kort, snijd in stukken en maak aan met de rest van de miso.
Maak de Udon Noodles lichtjes aan met het vocht van de ingelegde gember, voeg wat gesneden rode peper toe en dresseer met de groene asperges op het bananenblad.
Verdeel er de blokjes zalm over en bestrooi met het sesamzaad. Pluk er de koriander bij en werk af met de ingelegde gember en het geroosterde sesamzaad.