Asperges met pata negra en gerookte zalm

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
10

Bereidingswijze

  1. Schil de asperges.
  2. Kook de asperges met wat zout en laat ze in het kookvocht afkoelen.
  3. Snijd de asperges bij en verwarm ze in het kookvocht.
  4. Snijd de bieslook.
  5. Maak de asperges af met wat Phase en de gesneden bieslook.
  6. Blancheer de doperwten en de tuinbonen.
  7. Dop de tuinbonen en verwarm ze samen met de doperwten en breng ze op smaak.
  8. Snijd de zalm in blokjes en de ham in dunne plakjes.
  9. Verwarm de Hollandaise saus en giet deze in een sifon.
  10. Zet de sifon onder druk met een patroon en houd deze “au bain marie” warm.

Opmaak tip Leg de asperges op de borden en schep de doperwten en de tuinbonen erbij. Verdeel de gesneden zalm en de ham en maak het geheel af met de Hollandaise saus en wat crazy pea.

Ingrediënten

  • 50 st Asperges AA
  • 10 g bieslook
  • Phase with Natural Butter Flavour
  • 200g doperwten
  • 200g tuinbonen
  • 100g pata negra
  • 350 g gerookte zalm
  • 3 dl Knorr Garde d'Or Hollandaise saus
  • 10 tak crazy pea

Publicatie datum: 15 april 2016