Om jouw bezoek aan deze website nóg makkelijker en persoonlijker te maken en het gebruik van deze website te kunnen blijven verbeteren, plaatsen we cookies. Ook plaatsen we cookies zodat we je gepersonaliseerde advertenties kunnen tonen. Door op ‘Akkoord’ te klikken accepteer je alle cookies. Lees meer
Wijzig je voorkeur via de ‘Cookie-instellingen’ onder aan de pagina. Lees het
Cookiebeleid
voor meer informatie.
Deze cookies zijn nodig voor de basisfunctionaliteiten van de website en zijn daarom standaard ingeschakeld.
Met deze cookies meten we het gebruik van de website en wordt het mogelijk gemaakt om je een persoonlijkere ervaring te bieden, gebaseerd op je interesses en bestelgedrag. Schakel je deze cookies in, dan kan dat leiden tot een betere ervaring.
Met deze cookies krijg je relevante advertenties en andere content aangeboden op basis van jouw interesses.
Maak een marinade van het bier, de appelstroop, basterdsuiker, chilipoeder en chilistripes en laat hier het vlees minimaal 30 minuten in marineren. Keer af en toe om.
Bereid de atjar. Kook de azijn, koenjit en gembersiroop op met de verse gemberrasp, kom-kommer, witte kool, puntpaprika en wortel. Eventueel een klein beetje water toevoegen om de groenten onder te laten staan. Laat met deksel op de pan ca. 15 minuten pruttelen en daarna helemaal afkoelen.
Gril het vlees op een niet te hete plek op de barbecue in ca. 20 minuten net gaar. Draai regelmatig. Laat even rusten en snijd in dunne plakken.
Snijd het Italiaanse broodje open en gril kort op de barbecue. Vul het broodje met atjar en vlees.