Hotdog Louisiana style

Gang
Lunchgerecht
Aantal Personen
1

Bereidingswijze

  1. Snijd de worst in, vul de snede met de cheddar en omwikkel de gevulde worst met de plakken bacon (zet de uiteinden eventueel met een satéprikkertje vast). Bestrooi met de barbecuekruiden.
  2. Snijd het broodje van boven in, vouw open en gril kort op de barbecue.
  3. Snijd de verse jalapeño zeer fijn en meng met de coleslaw.
  4. Gril de gevulde hotdog enkele minuten totdat de kaas vloeit en de bacon krokant is.
  5. Vul het gegrilde broodje met de coleslaw en de gegrilde worst en garneer met de mosterd, barbecuesaus en gebakken uitjes.

Ingrediënten

  • 1 verse hotdog van goede kwaliteit varkensvlees
  • 25 g cheddar
  • 2 plakken bacon
  • 1 tl barbecuekruiden
  • 1 brioche hotdogbroodje
  • 1/2 verse jalapeño
  • 2 el coleslaw
  • 1 el mosterd
  • 1 el barbecuesaus
  • 1 el gebakken uitjes

Publicatie datum: 15 april 2016